Kontakt | Bli medlem | Om Rødt Fredrikstad

Aktuelt

Lokalprogrammet

Valgliste 2007

Palestina

Torgslaget
i Fredrikstad

Krystallnatten

Lenker

Fredrikstad
Rød Ungdom


   


   

Vil du bli med i Rød Ungdom?

I vårt samfunn blir mennesker og miljø ødelagt for at de rike skal bli enda rikere. Hvis du er lei av at storselskaper og menn i dress styrer framtida di, hvis du vil skape virkelig forandring, er Rød Ungdom organisasjonen for deg.

Mange snakker om rettferdighet. Alle politiske partier sier nesten det samme. Men bak alt babbel om fred og frihet er partiene karrierestiger for pratmakere og innbilske elevrådsledere. De skal liksom ordne opp på vegne av oss andre, men det eneste de får ordna er sine egne frynsegoder. Og når de får innflytelse ett eller annet sted, bryr de seg stort sett om å legge Norge til rette for «næringslivet». Det vil si Preben og den rike faren hans. Og Kjell Inge Røkke.

Å bli med i Rød Ungdom er å velge den motsatte veien. Rød Ungdom har følgende utgangspunkt:

  1. Vår verden er umenneskelig, urettferdig og ikke så reint lite idiotisk
  2. Derfor er det vår oppgave å forandre den
  3. Forandring skapes ikke av innbilske elevrådsledere, bare organisering av det flertallet som har interesse av forandring kan skape en ny verden.

Derfor må vi slåss for flertallets interesser, mot det lille mindretallet som håver inn milliarder på kapitalismens idioti og barbari. Etter at overklassen har hatt grepet i mange tiår, er flertallet nå i ferd med å våkne. Demonstrasjonene mot WTO og de andre organisasjonene som gjør de rike rikere, viser at vi er mange som har fått nok. Men hvis demonstrasjonene skal føre til forandring, må det skapes et alternativ til kapitalismen.

Rød Ungdom vil reise kampen for et sosialistisk folkestyre. Samtidig deltar vi i de aktuelle kampsakene; mot kvinneundertrykking, mot rasisme, for gratis skole, mot EU, Nato og WTO og for en miljøvennlig politikk. I Rød Ungdom kan du engasjere deg i enkeltsaker, samtidig som vi setter kampene i sammenheng og slåss for et bedre samfunn.

Når du blir med i Rød Ungdom, vil vi at du skal være et aktivt medlem. Vi har bruk for engasjerte ungdommer som diskuterer, organiserer, lærer nye ting og trekker med flere i kampen. Det fins mange av oss i Rød Ungdom allerede, men det må bli langt flere hvis ikke Preben og Kjell Inge skal ha styringa til evig tid.

Det er på tide å engasjere seg. Det er på tide at du blir aktiv i kampen for et sosialistisk folkestyre. Ta kontakt med Rød Ungdom i dag!

Østfold Rød Ungdoms webside: www.sosialisme.no/ostfold

Rød Ungdoms webside: www.sosialisme.no

Kontakt RU i Fredrikstad: fredrikstad@rv.no:RU


Copyleft Rødt Fredrikstad 2007
fredrikstad@rv.no